Проблеми з відчуття реальності

29.07.2016, 04:02
Пользователь Роман  Роман | Возраст: 37 | Город: Киев
Доброго дня. Прошу Вас про допомогу. Так далі жити неможливо. Я переконаний що давно з'їхав з глузду. Моя дружина теж в тому переконана. Звернутися до лікаря нема як бо я в довбаному Китаї , я музикант і ще маю відпрацювати 5 місяців. Коротко чому так вважаємо: жінка мені говорить що я різна людина в різні дні чи години бо поводжуся як ідіот та якби в кожній особі маю іншу точку зору на одні й тієї самі речі(може я шизофренік). А саме головне про себе що я живу ніби не в реальності а в своєму уявному світі. Життя моє існує ніби то лише в моїй свідомості, в розумі(якщо такий в мені ще присутній)),а тіла фізичного ніби й не існує. Якби я думав так постійно то може би воно було би і пофіг, але бувають дні, може періоди, може години коли я стаю нормальним і я дуже радію тому стану, я починаю творити, планую життя, події , нормально спілкуюся та в мене навіть писок з емоціями відповідно до настрою. А в поганому стані я як овоч і постійно намагаюся знайти якусь причину яка мене поверне в нормальний стан. Будь-ласка поясніть мені: чи я просто дурак якийсь недорозвинутий чи я дійсно здурів. Минуле моє було тяжке: були травми через страх бути побитим, на ґрунті ревності та було півроку тюрми, після якої (я так думаю) і почалися мої "реальності". Я постійно про це думаю, щохвилини, щосекунди. Я можу годинами сидіти і думати про це і записувати собі в записник свої "відкриття". Мені вже 37 і я хочу пожити свій залишок як нормальна людина. Благаю. Допоможіть. Дякую Вам, з повагою псих Роман.
Доброго ранку. Не до кiнця зрозумiло що саме Ви переживаэте, але враження таке, що Ви дiйсно травмована людина, в якоi сформувались досить специфiчнi засоби психологичного "захисту", так скажемо. Я б не поспiшав з висновками про "шизофренiю" та т.i. Але я можу помилятися, треба поспiлкуватися фейс-ту-фейс. Все ж таки Вам може треба звернутися до лiкаря на мiсцi чи я, наприклад, можу Вас проконсультувати по скайпу, це як варiант. Але безпосередне спiлкування з лiкарем буде кращим варiантом.
29.07.2016, 08:46
Пользователь Роман  Роман
Дякую за відповідь. Напишіть як та коли можна Вам подзвонити на скайп , який у Вас логін та як Вам подякувати. Мій логін скайпу. samoilenko_roman Дякую
Мiй логiн a_midko Ви додайте мене до контактiв та ввечерi, пiсля 23.00 за Киэвом ми з ясуэмо у переписцi як на зорганiзувати консультацiю.
01.05.2019, 18:06
Пользователь Роман  Роман
шановний лікарю допоможіть
Консультация дается исключительно в справочных целях. По итогам полученной консультации, пожалуйста, обратитесь к врачу, в том числе для выявления возможных противопоказаний.


Последние вопросы психиатру

Olena спрашивает: слуховые галлюцинации, слышит громкую музыку от соседей
Дата вопроса: 14.07.2022, 16:38 | Ответов: 0
Olena спрашивает: слуховые галлюцинации, слышит громкую музыку от соседей
Дата вопроса: 14.07.2022, 16:38 | Ответов: 0
AHMET спрашивает: Паническая атака.о.к.р,страх.
Дата вопроса: 12.07.2022, 16:23 | Ответов: 0
AHMET спрашивает: Паническая атак,о.к.р
Дата вопроса: 12.07.2022, 16:04 | Ответов: 0
AHMET спрашивает: Паническая атак,о.к.р
Дата вопроса: 12.07.2022, 16:04 | Ответов: 0
AHMET спрашивает: Паническая атак,о.к.р
Дата вопроса: 12.07.2022, 16:03 | Ответов: 0
Любовь спрашивает: психиатрическая помощь
Дата вопроса: 18.06.2022, 13:19 | Ответов: 0
Все вопросы психиатру »


Чтобы бесплатно задать вопрос психиатру онлайн, Вам необходимо зарегистрироваться на портале Eurolab. Если Вас интересуют онлайн консультации других врачей или у Вас есть какие-либо другие вопросы и предложения – напишите нам, мы обязательно постараемся Вам помочь.
 

Добавить комментарий


Имя: *
E-mail:
Комментарий: *
высылать уведомление об ответах на E-mail.