Клініка ISIDA проводить відкриті лекції для дівчаток підліткового віку

24.09.2014, 10:05

Настає час, коли маму дівчинку починають турбувати думки: як поговорити з нею на інтимну тему, з чого почати розмову про статеве дозрівання, як застерегти від необачних кроків? Ніяковіючи перед дитиною, жінка довго не наважується на відверту розмову. Але ж дівчинка все одно дізнається «про це». Найкраще, якщо відповіді на делікатні запитання вона отримає від кваліфікованого лікаря-гінеколога підліткового віку. Клініка ISIDA готова вам у цьому допомогти.

Саме для дівчаток 12-15 років та їх мам клініка ISIDA проводить відкриті безкоштовні лекції «Здоров’я дівчинки». Відвідати їх можна, зареєструвавшись на захід за телефоном +38 (044) 455 88 11 або на сайті: http://isida.ua/event/v-klinike-isida-projdet-lektsiya-zdorove-devochki

Від фахівців клініки гості заходу дізнаються:

  • які зміни відбуваються в організмі дівчинки під час статевого дозрівання;
  • як дівчаткам піклуватися про здоров'я в цьому тендітному віці;
  • як стежити за змінами в організмі і розпізнавати тривожні дзвіночки;
  • коли слід уперше звернутися до гінеколога.

Прослухавши лекцію, кожна дівчинка отримає направлення на свою першу консультацію у гінеколога, і зможе у будь-який зручний день відвідати лікаря разом з мамою.

Найближча дата проведення лекції – 27 вересня. Вона пройде у конференц-залі клініки ISIDAМедмістечко, за адресою: б-р Івана Лепсе, 65. Надалі, лекції відбуватимуться щомісяця, кожної 4-ї суботи.